Soita meille +372 601 6969 tai lähetä sähköpostia info@hosteltallinn.com
   

Hostelli

Mukava Hostel Tallinn sijaitsee Tallinnan keskustassa aivan Tallinnan linja-autoaseman vieressä. Lentokenttä on 5 minuutin ajomatkan päässä. Vanhakaupunki ja ostoskeskukset ovat 10-15 minuutin kävelymatkan päässä. Myös raitiovaunuyhteydet ovat hyvät.

Tarjoamme majoitusta yksin matkustaville turisteille sekä ryhmämajoitusta kaupungissamme vierailijoille. Meillä on huoneita yhdelle, kahdelle, kolmelle, neljälle, viidelle ja kuudelle hengelle. Tarjoamme autoileville vieraille ilmaisen pysäköinnin hostellin sisäpihalla, samoin myös ryhmämatkailijoiden linja-autoille. Hostellissa on viihtyisä keittiö, joka on varustettu kaikella ruoanlaittoon tarvittavalla. Lähimmät ravintolat sijaitsevat 100 metrin säteellä. Hostellin huoneissa on ilmainen WIFI internetyhteys.

Miksi valita Hostel Tallinn?

Hostel Tallinn on lähin Tallinnan kansainvälisen linja-autoaseman ja lentoaseman läheisyydessä sijaitseva hostelli ja siksi Hostel Tallinn sopii erinomaisesti niille, jotka saapuvat kaupunkiin tai poistuvat täältä linja-autolla tai lentokoneella. Tallinnan linja-autoasemalta on päivittäin yhteyksiä koko Viroon sekä kaikkiin Baltian maihin ja Venäjälle. Myös ennen lentomatkaa on mukava yöpyä Hostel Tallinnassa ja ehtiä aamulla ajoissa ja levänneenä lentoasemalle, josta on lentoyhteys kaikkiin Euroopan suurimpiin kaupunkeihin.

Jos haluat lisätietoja tarjoamistamme palveluista tai hinnoista, ota rohkeasti yhteyttä:

Soita meille +372 601 6969 | Kirjoita meille info@hosteltallinn.com

Kuuden hengen yhteismajoitushuone naisille
Kuuden hengen yhteismajoitushuone
Neljän hengen huone
Kolmen hengen huone
Kahden hengen huone
Yhden hengen huone
Meidän huonet: